neme

Photobucket

Sunday, 27 May 2012

SARANG LABAH-LABAH

cuba hangpa semua tengok aku punya blog..ader nampak tikus,lipas,spider or sarang spider ke...aderr nampak...hahahhaha...drama je lebih hakikat yang sebenarnya dah lama sangat tak buka blog nie...
ehhhh....bukan tak buka...buka tapi tengokk jelah..malas sangta nak menaip..dalam kepala bukan main itu ini duk pikir nak tulis citer apa yang jadi setiap hari...last2 bila buka je...hampehh tak sentuh pun keybox nie....malas tahap cam orang nak matii dah.....

banyak benda yang nak aku tuliskan nie...tapi biarlah aku bagi hint dulu...tulis-tulis lain kali lah...malam nie pun malas lagi...tapi mood malam nie jiwang tahap gabang...windu lah katakan....hahhaha...(geli doo duk citerr kat org).....maklumlah bila dah rasa time nak serius tue...dah tak ada dahh ayat nak bermadah-madah nak lucu-lucu taw apa2 lah......serius tetap kena fokus...mood pun akan membuatkan jadi gila kejap...hati pun meronta-ronta nak melepaskan segala yang ado lam jiwo nie....hadoiiii...poning2...

Antara tajuk-tajuk yang bakal di update kan mengikut kerajinan dan mood :-

*CINTA
*SAHABAT
*PENIPUAN DLM KEJUJURAN
*MENJAGA HATI
*LELAKI DAN WANITA

No comments:

Post a Comment