neme

Photobucket

Monday, 26 March 2012

~~~kAwAn TiDow sAmA-sAmA~~~~

 wahhhhhhhhhhhhhhhhh....................yiipiiii...yiiipiiii....yiiiipiiii............

malam nie terLebih rajin plak nie...ehhh malam kew????tngokk jam jap...
"Mak oiii...kuL3.48pagI"..cehhh..cehhh..buat-buat terkejut plakk...hahahaa....
 suka sangatlah nampak..mau taknyerr...bilikk aku aderr penghuni baru....hihihih
yelah kwn2 datang tidow tue.....nak rabak dah biji mata aku nie...xdapat nak t
idow....gelak-gelak,makan-makan,...serious happening..hhahah

paLing kelAkAr main SKYPE dalam satu bilik satu sama lain....teRasA seperti BENGONG dah...
sengih-sengih kat LP....lambai-lambai tangan,,semua beria tunjuk gigi kuning masing-masing....ihihihi
OK Fine....kami dah makin biul bila dah nak balikk kG...dah naue lagi lah...kena tunggu abis exAm dah kan....so mengila habis-habisan lah...aLaHHH...lagi pun tak lama lagi kami dh nak bersatu...nak duk umah sewa sAma-sama.....lagi lah seronokk....

dIoraNg semua nie bilik sebElah...lah pnGkat senior kan.....hahahah....
so last-last sem baru kamcing...memang terbaikk dah....pecah bilik aku....sampai aserr taknak tidow dah...diorang cakap kalau masuk jew bilik aku...mesti makn xselera,,tidow xlena...selamba jew diorang ckap kami bela SAKA.....amboii menakutkan,,,,
sekor jew saka nie...yg suka gelak2....memang biull lh...tu nasib baikk tak main BILLIONER.....
kalu main yang tU..aku aserr kna tunggu bank jatuh bankrup dlu lh jawapnyerrr....


























                                  okk nie mukA yang tak berapa nak cukup tidow.....



                      nie lah geng yang datang tidow tue.....si merah bilikk aku...si itam bilik sebelah....
                       lagi   sorang...xderr gambr.....

Tuesday, 13 March 2012

riNdU nAk sHoPpInG laaaHhhhhhhhhhhhhhhh

Ciku Cakk.....hihiihihak
amboiii pandai main Ciku Cakk plakk....nak jadi gedikk lah tue
ok fine aku gedikk.....alah xpelahkan aku gedik...agipun aku gedik gan korang jew....(ish malu lerr)

Nie nak habaq sikit kat hangPa semua yg ceQ nie boRing bebenOr duk dalam bilik nie....
(cehhhh..cehhh...sejak bile plop aku pandai cakap kedAh nie....lintang pukang bahasa di kerjakan aku..hahahh)
nie aku rindu giler nak p shopping...dah aserr lama sangat tak p shopping sampai penat sampai sakit kaki sampai nak termuntah n samapai tertidow lam ketew lepas shopping....

Agak-agak bile boleh p shopping lagi ekkk....alah sekali sekala nak habis kan duit...
ehhhh.....ceq xguna duit hangpa semua nooo......xkisah lah janji ceq dapat beli barang baru...
bukan selalu lah p shopping camtu...agpin ceq nie bukan aki shopping....so xsalahkan...
Rindu sangat nie nak shopping....adEr kew nak iKUt sama.....penat taw kalau jalan gan saya...hihihihi

Dah2 kumpul duit banyak-banyak tuk shopping yang gempak-gempak biar smapai lembik kepala lutut nak berjalan nanti....CEQ SANGAT RINDU NAK SHOPPING....

 
  Rindu sangat time semua nie.....

#moodnakshoppingsangat-sangat#

Saturday, 10 March 2012

sIbUk sEbaGai PA mEnTeRi..

OYEHHH.........OYEHHH.....OYEHHH.....

Dah start gedikk dakk mak ngah oii...
maklumlah dah lama aku tinggal blog....
i kan PA Perdana Menteri Japan....(jom muntah berjemaah)

Sibukkk sesangat....sibuk apa????
Haii tdi dah ckp PA Perdana Menteri mesti lah sibuk....uwekkkk
*basuh baju menteri
*lap lantai umah menteri
*cuci kereta volvo menteri
*jamban menteri pun aku cuci taw

Bz tak aku....haaa...tulah kerja aku hari-hari..sangat lah bz...
tp aku bkn bz body.....xsuka ambikk taw aperr yew wat.....menteri bagi cek aku sain jew...
cek gaji katakan....menteri suh tulis sendri angka...

Tak payah korang nak mencebik bibir sangat lah.....jelezz lah tue....
Yelah-yelah nanti aku ambikk korang jadi PA aku plakkk...
kasi bantu Menteri tu....terutama tandas dYe....
dYe selalu ciRit bin Birit...so kena ambikkk attention bab tue lah.....

dah aku nak p sambung kerja aku plak nie.....
nak p cukur bulu ketiak Menteri plak....dah panjang bebenor daH....hihihihi

oKKk byEEE....