neme

Photobucket

Saturday, 14 January 2012

kampung vS kuAla LumpUr

orang balik kampung aQu beria balikk kL..
maklumlah tu dah umah kedua aQu dah..
naik turun kL tu perkara biasa..
tuJuannyA nak p survey baranG tApi bila dah bawak si tapir 2ekOr nie
jadi lain pLakkk.....shopping sakan tuuu....
ciap tinGgal aQu plakk tu....pergghhh memang kejam lah diorang nie...

apa-apa pun kami semua appY ari nie....
macaM2 jadi masa nak balikk tAdi...

kami nie oTai so bus stoP pun jadi lh nak posing.....

 kami sErOnoK gilEr sHoppIng...


 jom sakiT kan kaki....

Saturday, 7 January 2012

aQu peRempuAn siAl keww????

aRi niE aQu meNanGis di hAdapaN oRg yG penah cKp aQu nie pereMpuan sIal....
keNapa aQu mEnaGIs????beLakAng buKan maIn laGi aQu menYumpaH dekAT diE...
aQu meNangIs sEbaB diE datAng beRsua muKa deNgan aQu dan mINta mAAf...

aQu tak dapat Nk tAhaN aIr maTa aQu....
keRana keBenarAn daH terBuktI yaNg aQu bukAn pErempUAn siAl yG penaH di lAbel kN oLeh dYe... aQu beRsyUkur YG MAHA ESA telah menunjukkaN sEgAla2 keBenAraN...

aQu maSih Ingt sesEorAng kAwAn peNah nAsihatkan aQu dUlu keTika aQu diHina oLeh sahAbaT sEndIri...naSIhaT itu "KaLaU kiTa BeRaDa dI PihAk yG bEnAr oRg yG sAlAh aKaN dAtAnG cAri kiTa" dan saya mendapat kaWan sYa kemBAli....berSyukUrnYA keRAnA aqU berAda di pihak Yg beNar.....

siApa yG kaTa aQu pEREMPUAN SIAL..........dYe adaLAh seOrg leLaKi dAn seOrAng yG peNAh aQu tOlong keTIkA dYe seDIh.....