neme

Photobucket

Wednesday, 28 December 2011

aQu taKut sUnYi

sperr kat sini takut sunyi????
perrrhhhh memang aQu tak nak lah tinggal kat tempat yang sunyi...
lagi-lagi tinggal sorang...arggghhh menakutkan lah....

hehehehe.....penakut upanye minah nie....cakap mengalahkan perdana menteri...
sebenarnya aQu nie memang anti-kesunyian...hihihi...penakut gilerr kot...xleh duk sorang-sorang...
compome nangis tak habis-habis...
yelahhh mau tak nyerr...blerr duk sorang-sorang mula lah terbyang yg bukan-bukan..
cOntohNya...
dah start nmpak hantu merayau-rayau kat depan mata...padahal tu kain tuala yg tersangkut kat tingkap..
lpas tu dengar plak bunti orang jalan kat atas atap...hakikatnya daun-daun pokok tu yang berjuntai kena zinc..

itu lah aQu...suka pikir bukan-bukan...klau orng tanya berani kew????"BERANI" itu lh jawap aQu...berlagak kan....sebenarnya aQu xnak mnyusahkan orang...yekew???
ahhh tipu lah...tanya lah semua kwn2 aQu...hari-hari mnyusahkan orang aderr lh...

sampai kawan aQu ckap...."kau nie cakap banyak pot..pet..pot..pet..tp penakut nak mampus"hihhi....
blerr kwn aQu ckap cam tu aQu dongakkan kepala kew siling dan aQu ckap.."la asal cicak nie pakai gincu merah terang sangat"....hahhaha...sekali bantal melekat kat muka aQu....
kejam betul kwn aQu kan.....
yelah-yelah nagaku...memang penakut pun....pling xsuka sunyi...lagi-lagi tengah malam....
mula lah nak nangis peluk bantal...membongkok dlm kain selimut....
malam nie pun asa nak nangis..duk soran-sorang..sunyi plak 2..xada orang teman..fon pun xbunyi...sedih..nangis kan....uwaaaaaaaaa........dah-dah over lah tu plak.....hahahaha......

Thursday, 8 December 2011

sEnang atY keW????

hahahah......senang sngt ekkk....apa yg senang aku pun xthu lah....
bkn senang snagt pun...tp memang jiwa aku nie dah xleh nak duduk diam kerana terlampau senang....sikit2 call kat mak....macam2 aku citer n mak plakkk asyikk gelak ngejek2 aku jew....
ish mak kejam betul....tp mak best dpt rasa pengalamn yang menarik....ok sangat-sangat lah....dah banyakk ambik gambar nie nak suh mak gan ayah tengok.....tak sabar nak blik kampung nak suh semua tengok...
 uis banyak kenangan tercipta kat sini.....masyukkk betul idup aku kan sekarang
...orang ckp jagn suka sangt nanti derita....memang betul pun...menakutkan lah....dah happy2 nanti semuanya hlang bgtu shj plak....xnak lah....takut....

Saturday, 26 November 2011

aQ kampUng kot...

hahahah...bongokk gak aq nie upenyerr...huhuu...bru sedar diri lah katakan...
nak tahu kenapa????
   dah ader blog tapi xpndai nak buka nak main lah weii...maklumlah budak kampung kan...
      Bler tngokk orng dah ramai pakai blog baru lah aku mengatal nak main blog agk...
         tp aku tarakk habukk paun pandai main ini semuga....

hahahah....
     setiap kali nak buka blog mesti manyusahkan cousin aku....
alah apa salahnya...nak manja-manja lah katakan...
nasib baik cousin aku tak bengang nak melayan kerenah aku...
baikk kan my cousin...hihihi


kalau yewtaw aku puji dye...compome kempang kempis idung dye..
hahahahahha.......

Monday, 14 November 2011

barU aQu taHu TentAng mu BLog

cewaHh....bru lah nak maju aku nie....orng lain dh berabab dah duk main blog nie....aku baru pandai....
ceehh...memang ketinggalan lah aku nie..
tu lah mak suh belajar kat sekoalah elok2 dulu xnk...
ambikk ang kan dah masuk air...so dah jd xberapa nak betul sngat dah...

so dah pandai lh...kakaka

KEKUATANKU